Afbudsrejser kan bruges som gave

En formidabel overraskelse

Endelig stod sommeren for døren, hvilket jeg virkelig havde set frem til, da jeg akkurat havde fået ferie, hvilket jeg ville have den næste måneds tid. Ikke nok med det, så ville jeg fylde 21 ingen længe, hvilket var noget jeg så ubeskriveligt meget frem til. I anledning af min fødselsdag, havde jeg besluttet mig for at afholde en ordentlig komsammen for venner, samt noget familie, da når jeg har fødselsdag, så handler det kun om e ting, og det er fest og farver! Nu var dagen kommet og jeg skulle endelig fejres. Folk begyndte allerede at ankomme og de fleste havde gaver med, hvilket kun var en bonus for mit vedkommende, da jeg nemlig ikke havde bedt om nogen materielle gaver. Det var en gave nok i sig selv, at mine venner ville fejre dagen med mig. Dagen forløb lige så stille og det gik hen og blev aften, hvilket var ensbetydende med, at nu kunne festen for alvor gå i gang. Da aften havde nået sit højdepunkt, kom min veninde hen til mig og stak en konvolut i hånden på mig. Da jeg åbnede den og så hvad det var blev ellevild!

 

Afbudsrejser er det værd!

Min veninde havde investeret i afbudsrejse til Frankrig, hvilket jeg fandt helt igennem genialt, da jeg holdt meget af afbudsrejser. Afbudsrejser er en absolut fantastisk måde at rejse på, da man blot via en smule spontanitet kan stå i et helt andet kontinent, dagen efter at man har valgt at springe ud i det. Der er ligeså lidt af et overraskelsesmoment i det, som der tiltaler mig i allerhøjeste grad, da jeg er en pige der elsker spænding og søger det konstant, da jeg ellers føler, at livet ikke har det store at byde. Kort sagt, så forstod min veninde at give mig den helt rette gave!

Leave a Reply