Få danskere når de anbefalede 10.000 skridt dagligt

Når man har travlt i hverdagen, kan det være svært at nå de 10.000 skridt som den officielle anbefaling er på. Det er faktisk langt fra alle danskere, som når de 10.000 skridt. Har man et kontorarbejde, har man nemlig sjældent tid til at tage en time ud af sin dag til at gå en tur og få sin skridttæller op.

De 10.000 skridt er dog ikke noget, man behøver at nå hver dag, så længe man bare er aktiv hver eneste dag. Men har man svært ved overhovedet at nå i nærheden af anbefalingen, så bør man nok overveje at finde en alternativ måde at få rørt sig på og være aktiv.

Man bør få sine skridt ind når man kan

Heldigvis findes der en løsning, som kan hjælpe en med at opnå flere skridt dagligt. Og denne løsning kan bruges når man lige har 10 minutter her eller 15 minutter der. Der findes nemlig noget så relativt simpelt som et gåbånd. Med et gåbånd i hjemmet eller på kontoret, så kan man nemmere få sine skridt ind. Man behøver nemlig ikke at gå en lang tur for at komme deropad i skridt. Man kan nøjes med at tage en række ture på 5 minutter på et gåbånd. Så kan man stadig være aktiv uden, at man skal tage lang tid ud af sit skema for at nå op i nærheden af de anbefalede 10.000 skridt om dagen.

Har man et gåbånd i hjemmet, så er elendigt vejr heller ikke en forhindring eller undskyldning for, at man ikke har gået eller været aktiv på nogen måde i løbet af dagen. Så anskaf et gåbånd, derhjemme eller til kontoret, og sørg for at være aktiv på det flere gange dagligt. Så når du anbefalingen!

Leave a Reply