Forskellige former for parkeringsservice – hvad skal du vælge?

Hvis du har fået ansvaret for at vælge, hvilken parkeringsservice et område eller en grund skal have, og ikke mindst hvilket parkeringsselskab, der skal varetage den, står du over for en stor opgave. Det er nemlig langt fra lige meget, at parkeringen kører, som den skal.

Det er tit de små, praktiske ting, der har betydning i hverdagen. Det vil sige, at parkering virkelig gør en forskel for folk. Hvis det er nemt og hurtigt at parkere, starter deres dag godt. Er det modsatte tilfældet, kan det være helt ødelæggende for humøret.

Den klassiske metode

Overordnet er der to forskellige måder at styre parkeringen på, og det afhænger meget af det givne parkeringsselskab. Den klassiske metode kender de fleste, og derfor er den tryg. Men den er også ret besværlig, fordi den involverer en masse processer.

Her trækker du for eksempel en billet i en automat og lægger den i forruden. Eller du placerer en parkeringsbillet eller en gæstebillet det samme sted. Glemmer du at gøre det, er der dog stor risiko for bøder. Det tager også tid for eksempel at gå ind, hente bevis på gæsteparkering, og gå ud og lægge den plads igen.

Den moderne metode

Den moderne metode kan du læse om på sider som http://parkforce.dk/. Denne metode er anderledes end normalt, men den er til gengæld vildt smart og effektiv. Her er meget af det omstændelige ved parkeringen nemlig fjernet og erstattet af elektronik.

Det kan for eksempel gælde for metode med nummerpladeregistrering. Her kan man registrere sin bil online på forhånd, eller man kan betale ved endt parkering via bilens nummerplade. Denne metode er enormt effektiv, fordi man bare kan parkere, låse bilen og gå ind. Derfor tyr flere og flere til den moderne metode, når de vælger parkeringsservice.

Leave a Reply