Gamer du? Find det rette gamer bord

Hvis du er en af de mange, der holder af esport og derfor gamer mange timer om dagen, skal du overveje, om du skal investere i et gamer bord. Det kan belaste din ryg og din nakke, når du sidder i samme stilling i mange timer, og derfor er et bord, som passer til dig, vigtigt. Derudover er det lækkert med et bord, som er pænt og passer i gamingens ånd.

Sid godt

Hvis du sidder ved computeren i mange timer, er det meget vigtigt, at du sidder godt. Man kan få borde, som har justerbar højde, så du er helt sikker på, at højden passer til dig, og du har dermed også mulighed for at variere, hvordan du vil sidde. Hvis du ikke allerede har en gamer stol, skal du overveje, om du skal have sådan en også. Ofte fås de, så de matcher til bordet.

Fordele ved et gamer bord

Hvis du er en hardcore gamer, er et gamer bord at foretrække frem for det almindelige skrivebord. Disse borde kan nemlig fås med en række lækre funktioner, som gør det til en bedre oplevelse at spille. For eksempel kan du få borde, hvor hele overfladen er belagt med materiale som en musemåtte. Med sådan en belægning er du fri for at tænke over, hvor din mus er placeret.

Noget andet smart man ofte finder ved gamer borde, er rum til kabler. Det bliver hurtigt et væld af ledninger at finde hoved og hale i, og derfor er det smart med rum til kabler, så du kan gemme alle ledningerne pænt væk.

Et flot bord

Hvis spiller meget, er du helt sikkert også fan af gamer bordets udseende. De fås i mange udgaver og mange farver, men har det gamer-agtige look til fælles, som vil se rigtig godt ud sammen med din computer.

Leave a Reply