Mangler du vedligeholdelse til din ejendom eller boligforening?

En servicemand er aldrig bare en servicemand. Han, eller hun, kan udfylde mange roller, og jobbet har derfor også titler derefter: vicevært, gårdmand eller handyman. Det er god service at have én af ovenstående tilknyttet til sin ejendom, og derfor er der flere boligforeninger som overvejer, hvilke behov der er brug for til deres bygning.

Vicevært med mange roller eller en handyman?

Det er ikke alle der differentierer mellem vicevært og handyman, men egentlig har en vicevært mere ansvar og flere opgaver end en handyman. Udover generel rengøring og vedligeholdelse, så sørger en vicevært også for flyttesyn, almen administration og kontakt med beboerne. En vicevært kan derfor både agere bindeled mellem udlejer og lejer, men også mellem lejer og eksterne håndværkere. Er man privat udlejer med mange ejendomme, kan man altså hurtigt spare en del administrationsarbejde.

Er økonomien ikke så stor kan man skaffe en handyman, som er billigere end en fast vicevært. Han kan sørge for almene vedligeholdelsesopgaver i det daglige, skulle det være behovet.

Alt i alt en rigtig god ejendomsservice.

Hvad dækker en vedligeholdelse over?

Vedligeholdelse er en bred term, som kan dække over mange ting. Ofte betyder det almen rengøring og tilsyn af bygningens tilstand. Altså tiltag der sikrer at bygningen ikke går til. Men en ejendom må også gerne fremstå pænt udadtil og her kan en vicevært, gårdmand eller handyman, hjælpe med at vedligeholde udendørsarealer, samt ejendommens facade. Her kan en god ejendomsservice sikre en facade fri for eksempelvis graffiti, alger eller mos.

Mange hjemmesider tilbyder facaderens til dette, udført at professionelle. Er din ejendom skrubbet ren, udstråler det også professionalisme til omgivelserne og dem der bemærker ejendommen. Dette skaber et godt ry til bygningen, og det kan være en fordel når der skal findes nye lejere.

Leave a Reply