Sådan kan du også være i København på

For 3 dage siden var jeg lige en lille tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på el-løbehjul og cykelstierne var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt oprevet og vidste ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og var de overhovedet til at at køre på.


Forskellige mærker løbehjul

Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Circ, Lime, Win eller Voi. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en rabatkode. Så jeg tog mobilen og søgte på Voi rabatkode, som var den app eller applikation jeg havde installeret på min mobil.

Kort tid efter kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der hvor jeg fandt en rabat som jeg kunne bruge på appen, der var der også en del andre sjove kampagnekoder man kunne anvende. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Interessante steder i Hovedstaden

Inspireret begyndte jeg at tænke oplevelser i byens rum i en radikalt ny form. Jeg parkerede derfor min bil i gåafstand med en ny rabatløsning til ParkMan, – den havede jeg også fundet på nettet. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og børnenes vandlegeplads i Fælledparken. Jeg havde fornøjelsen at prøve at køre på de hersens inliners, som er en slags rulleskøjter. Men der er kun hjul på en række. Det er derfra navnet inliners kommer fra, da hjulene står “in line”. Det er ganske sjovt, og på trods af at jeg var pakket ind beskyttelsesudstyr til håndled, knæ og albue – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så endte jeg alligevel i asfalten og pådrog mig et par hudafskrabninger.


En af grundene var, at jeg lige skulle prøve den lille rampe, og da jeg nåede til den,, så panikkede jeg og endte med fødderne i vejret og rumpen i asfalten.


Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge drenge der råbte på mig om jeg ikke kunne tænke mig at være med i deres spil da de ikke selv var nok til at starte en kamp. Det var en sportsgren der kaldes floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var særlig god til floorball og jeg tror, at fyrene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg kom på deres hold. Målene blev i hvert fald ved med at gå i mod os men det var underholdende at prøve Floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At skyde pile med compoundbue mod skydeskiver af den ene og anden slags, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, skyde med legetøjs guns udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og sidst men ikke mindst at gå på vandet i bobler med WaterBallz på Østerbro.

Leave a Reply