Styrk dine muskler med en pull up bar

En pull up bar er en træningsmaskine som typisk er tilgængelig i et fitnesscenter. Med denne type træning, har du mulighed for at træne musklerne i armen, skulderne og ryggen. Hvis ikke du har prøvet sådan en før, er det svært i starten. Den fungerer på denne måde. Ovenover dit hoved er der en tværstang du skal holde fast i, derefter Den skal du trække dig selv op flere gange. I starten er det vigtigt at være skånsom, for du kan nemt overbelaste dine muskler hvis du bare kører på.

Er du træt af din løse muskulatur i dine overarme?

Kan denne træningsform være god og effektiv for dig. Der findes mange forskellige øvelser når man anvender en pull up bar. Du har mulighed for at styrke arme, skulder og ryggen. Hvis det er armene du ønsker, skal have flere muskler, skal du have hænderne tæt på hinanden under træningen. Hvis det derimod er ryg og skuldertræning du udøver, er der to måder. Vend fingrene ind mod dig selv, så er det skuldertræning du har gang i. Vender du derimod fingrene væk fra dig selv, er det ryggen du træner. Så selvom øvelsen er ens, er der stor forskel på hvilke muskler du træner.

Anvend en pull up bar derhjemme

Hvis du ikke føler dig tilpas i et fitnesscenter, kan du heldigvis skaffe dig en pull up bar til dit hjem. De findes i flere forskellige modeller og typer. Læs mere lige her. Hvis du gerne vil have en til hjemmebrug, er det vigtigt:

  • Varm ordentligt op
  • Hav træningstøj på da det er mere elastisk end almindeligt tøj
  • Indendørs / udendørs brug – find den model der passer dig bedst
  • Hæng den op, sørg for at enten dit loft, væg eller dørkarm kan bære detLeave a Reply