Udstyr til båden

Har du en sejlbåd, motorbåd, en jolle eller går i tankerne om at få en båd, så er det en god idé at holde din båd vedlige. Det kan være lige fra behandling af skroget og reservedele til din bådmotor. Sikkerhedsudstyr er også vigtigt at have styr på, hvis du skulle få problemer på havet.

Udstyr til sejlbåden

Ønsker du at anskaffe dig en sejlbåd, hvor du kan komme ud på havet, og få en masse nye oplevelser, så er det vigtigt, at du har det rettet bådudstyr. Fendere er gode at have, når du ligger til kajen. Kortplottere, kikkert og kompas er en nødvendighed, når du skal navigere rundt på havet.  Ligeledes er det rart at have udstyr til køkkenet ombord, så du kan lave mad ombord. Der er ikke noget bedre end at ligge for anker, og så lave sin egen mad og nyde den i det fri. Det at have en sejlbåd betyder også, at der er vedligeholdelse af båden, som kan være lige fra at klargøre sejlbådens skrog, og gennemgå motoren, så du ved, at den virker, når du ikke kan bruge sejl til fremdrift. Du kan se mere om bådudstyr her.

Bådudstyr til motorbåden

Har du mere mod på en motorbåd eller jolle, hvor du kan tage ud at fiske eller fx stå på vandski, så er der også udstyr til båden, der kan gøre dine oplevelser positive. Navigation og ekkolod er gode instrumenter at have i motorbåden, så du kan finde rundt på havet og samtidig med at tjekke dybden, hvis du skal bruge motorbåden til at fiske fra. Redningsveste og andet sikkerhedsudstyr skal du have styr på, så skulle du få problemer på havet, så er du dækket godt ind. Ligesom med sejlbåden er der også vedligeholdelse af motorbåden, hvor du skal orden bådens bund med bådmaling.

Leave a Reply